Aktuális Adatkezelési tájékoztató

A www.furizeneter.hu adatkezelési tájékoztatója

Kedves felhasználónk!

Egyesületünk elkötelezett a hatályos jogszabályokban megfogalmazott tisztességes és átlátható adatkezelés biztosítása iránt.

www.furizeneter.hu honlap használata során az általad megadott személyes adatokat a Füri Zenetér Egyesület kezeli, melynek elérhetősége:

2030 Érd, Ágnes utca 8-10.

Adatvédelemmel kapcsolatos megkereséseket a furizeneter@gmail.com címen várunk.

www.furizeneter.hu honlap működtetése során adatfeldolgozót veszünk igénybe, amely a honlap technikai működtetését végzi: REON Digital Kft. 1115 Budapest, Bartók Béla út 92-94.

Az oldalhoz kapcsolódó bankkártyás fizetést a Barion Payment Inc. biztosítja, az furizeneter.hu felhasználói adatbázisában tárolt adatok a hatályos jogszabályok alapján átadásra kerülnek, mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring. Az adatok átadása kötelező, azok kezelését a SimplePay saját adatkezelési szabályzatában rögzíti.

Az adatkezelés háttere

Ha adományozó kívánsz lenni, akkor a www.furizeneter.hu honlapon keresztül támogathatod a Füri Zenetér Egyesület ingyenes dalközi működését  internetes banki átutaláson keresztül vagy 1% felajánláson keresztül.

A honlapon bankkártyás és egyszázalékos adománygyűjtésekben vehetsz részt.

Online (bankkártyás és közösségi) gyűjtéseknél az általad felajánlott támogatás a Barion Payment Inc. által biztosított  online bankkártyás fizetési felületen valósul meg.

Kezelt adatok köre adományozók esetében:

Bankkártyás adományozáskor a következő adataid szükséges megadnod:

 • Családi és utónév(kötelező, becenév is megadható)
 • E-mail cím(kötelező)
 • Támogatási összeg
 • Személyes üzenet

Rendszeres adományozáshoz szükséges a regisztráció.

A fenti adatokhoz (név és e-mail cím, támogatási összeg, üzenet, és regisztráció esetén az esetlegesen megadott lakcím és telefonszám) a támogatott szervezet hozzáfér, illetve az adatok kezelésére jogosulttá válik az adott támogatással összefüggő kapcsolatfelvétel céljából.

Adományozáskor az alább felsorolt adatkezelésekhez is hozzájárulhatsz:

 • szeretné-e az Adományozó, hogy neve megjelenjen a támogatók között a honlapon az adományozók között
 • személyes üzenet (szervezet számára és a nyilvános felületen elérhető)
 • furzineter.hu hírlevél – Füri Zenetér Egyesület által évi 2-5 alkalommal küldött adományozóknak szóló hírlevél fogadása
 • támogatott szervezet hírlevelének fogadása

Amennyiben regisztrált felhasználó vagy, profilodban az alábbi adatokat is megadhatod, amelyek megadása nem kötelező:

 • Telefonszám
 • Lakcím
 • Nem
 • Születés év
 • Végzettség
 • Megjelölt érdeklődési kör (amely alapján automatizált és tematikus (pl. állatvédelmi témájú) kampányértesítők fogadásához járulsz hozzá regisztrált felhasználók számára fenntartott online felületen)

A honlapon keresztül nyújtott szolgáltatás igénybevétele során a kötelezően megadandó személyes adataidnak megadása a szolgáltatása igénybevételének előfeltétele. Amennyiben a fentebb felsorolt kötelezően megadandó adatokat nem, vagy csak részben adod meg: a honlap szolgáltatásait nem tudod igénybe venni.

A felsorolt adatokat elkülönített adatbázisban tároljuk.

Adományozás során, és regisztrációkor megadott adatok kezelésének célja, jogalapja, módja:

Ha hozzájárultál, hogy a támogatásodat neveddel együtt jelenítsük meg az oldalon az adományozók között, adatodat abból a célból kezeljük, hogy az adomány nyilvánosságát, hitelességét növeljük, amely cél nem szűnik meg, így ha nem kéred törlését, az oldal működéséig kezeljük.

Ha nem járultál hozzá, hogy publikus legyen az adományod a furizeneter.hu nyilvános felületén, adataid abból a célból kezeljük, hogy az adományozási szolgáltatást végre tudjuk hajtani, és hogy a szervezet fel tudja venni veled a kapcsolatot, be tudjon számolni a továbbiakban is a támogatott tevékenységről. A neved, email címed, és ha regisztrált vagy, és regisztráció során megadtad, a telefonszámod és a lakcímed kerül átadásra a szervezetnek. Az adatok kezelési ideje a szervezet adománygyűjtésének (Füri Zenetér Egyesülettel kötött szerződésének) lejártát követő 5 év.

A személyes üzenet a weboldalon publikus, célja a nyilvánosság, az oldal működésééig kezeljük.

Jogaid:

Ezen adatkezelések esetén is jogosult vagy arra, hogy a saját helyzeteddel kapcsolatos okokból tiltakozhass a vonatkozó személyes adatok kezelése ellen, kivéve, ha az adatkezelésre közérdekű okból végzett feladat végrehajtása érdekében van szükség (pl. például KSH, vagy egyéb állami szerv felé történő kötelező adatszolgáltatás).

Az adatkezelés időtartama után évente egyszer felhívást küldünk, melyben megerősítheted tájékoztatási igényed, vagy jelezheted, hogy a szolgáltatásra a továbbiakban is vagy már nem tartasz igényt. Amennyiben az említett felhívásra kifejezetten nem reagálsz, adataidat 30 napos határidővel töröljük.

Egyesületünk a honlapon rögzített adatait külföldre, vagy más szervezet részére nem továbbítja.

A rád vonatkozó személyes adatokról kivonatot kérhetsz (ha regisztrált felhasználó vagy, akkor a hozzáférés során adatait bármikor megtekintheted), azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását kérheted, illetve tiltakozhatsz bizonyos személyes adatok kezelése ellen. Amennyiben ez szükséges: adataidat Microsoft Word formátumban kikérheted, illetve annak más szervezetnek való megküldését kérheted (adathordozhatóság). Az adatkezeléshez való további hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét. A felsorolt igényeit szervezetünk a tudomásszerzéstől számított legfeljebb 30 naptári napon belül teljesíti.

Jogod van az adatkezeléshez kapcsolódó panasz benyújtására az alábbi címen:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Posta cím: 1374  Budapest, Pf.: 603.
Cím: 1055  Budapest, Falk Miksa utca 9-11
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
URL http://naih.hu